Kaymakam Kaşıkçı, Esendere'deki okulları ziyaret etti

Kaymakam Kaşıkçı, Esendere'deki okulları ziyaret etti

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı Esendere Beldesi'ndeki okulları ziyaret etti.

Esendere'deki okulları ziyaret eden Kaymakam Kaşıkçı'ya İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Yılmaz ve Şube Müdürleri eşlik etti. Kaşıkçı ile beraberindekiler sınıfları gezerek öğrencilere ayakkabı, eşofman takımı ve oyuncak hediye etti.

Daha sonra okul öğretmenleri ve idarecileri ile bir araya gelen Kaşıkçı, çocukların en iyi şekilde eğitim görerek, topluma yararlı bireyler olarak yetiştirilmeleri konusunda kendilerine çok iş düştüğünü, herkesin çocuklar için ne yapması gerekiyorsa fazlasıyla yapması gerektiğini belirtti.

Gazetecilere açıklama yapan Kaşıkçı, “Ziyaretimizin amacı hem çocuklarımıza, hem gençlerimize zaman ayırmak onların sorunlarını dertlerini dinlemek ve okuldaki öğretmen arkadaşlarımız ile birlikte, eğitim ve öğretimde neredeyiz neler yapmamız gerektiği konusunda değerlendirmeler yapıyoruz. Bu kapsamda yine Esendere beldemizde bulunan okullarımızı ziyaret ettik. Tüm liseli öğrencilerimize eşofman takımı ile ayakkabı dağıttık. Daha sonra ilk ve ortaokulumuzu ziyaret ederek 1. Sınıfta okuyan çocuklarımızın okuma durumlarını sorma şansımız ve görme olanağımız oldu” dedi. 

esendere2-003.jpg

esendere3-005.jpg

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum