Kayıp Suriyeli çocuğun cansız bedeni bulundu

Kayıp Suriyeli çocuğun cansız bedeni bulundu

Suriyeli uyruklu Ahmet Salih'in (9), 2 gündür eve gelmemesi üzerine ailesi, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Arama ekipleri Ahmet Salih'e ait cesedi buldu!

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde kaybolan 9 yaşındaki Suriyeli Ahmet Salih’in cesedi, ailenin kaldığı çadırın yakınlarındaki su kuyusunda bulundu.

5 kişilik Salih ailesi, 2016 yılında ülkelerindeki iç savaştan kaçarak, Türkiye’ye sığınıp, Gaziantep’e geldi. Aile fertleri, 3 ay önce tarım işçiliği yapmak üzere Nurdağı ilçesine 20 kilometre uzaklıktaki Sakcagözü Mahallesi Kesikbaş mevkisinde çadır kurarak, tarlada çalışmaya başladı.

Ahmet Salih, geçen çarşamba günü çadıra dönmedi. Bunun üzerine aile, Salih için jandarmaya gidip, kayıp başvurusunda bulundu. Bölgeye jandarma ile Gaziantep ve Adana’dan AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler, Ahmet Salih’in bulunması için arama- kurtarma köpekleri ile drone da kullanarak, havadan ve karadan çalışma başlattı.

Üzeri reklam tabelası ve taşla kapatılmış olan bir su kuyusunda ceset olduğu ihbarını alan ekipler, belirtilen yerde Ahmet Salih’e ait cesede ulaştı. İncelemenin ardından çocuğun cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.