Kaşıkçı'nın son sözleri: Nefes alamıyorum

Kaşıkçı'nın son sözleri: Nefes alamıyorum

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğü anı belgeleyen ses kaydının dökümü CNN International'a sızdırıldı. Kayıtta, Kaşıkçı'nın katillerine direndiği ve son sözlerinin "Nefes alamıyorum" olduğu duyuluyor.

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın ülkesinin İstanbul Başkonsolosluğu’nda öldürülmesine ilişkin yeni bir ses kaydı sızdırıldı.

Amerikan televizyonu CNN International’a sızdırılan kayıtta, Kaşıkçı’nın son sözlerinin “Nefes alamıyorum” olduğu duyuluyor. CNN, ses kaydının dökümünün Türk istihbarat servisleri tarafından hazırlandığını ve kanala bilgi veren kaynağın bu dökümün çevirisini okuduğunu vurguladı.

CNN’e bilgi veren kaynak, cinayet sırasında bilgilendirme amacıyla çok sayıda telefon görüşmesi gerçekleştirildiğini belirtti. Ses kaydının dökümüne göre bir kayıtta “Sizinkine söyleyin iş halloldu” deniliyor. Bu bilginin, Riyad’da üst düzey isimlere verildiği belirtiliyor. Ses kaydının dökümünde Kaşıkçı’nın katillerine direndiği, çığlık attığı, ölümünün ardından da cesedinin testere ile parçalara ayrılma seslerinin duyulduğuna dair bilgiler yer aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.