Kars buz kesti

Kars buz kesti

Kars’ta soğuk hava etkili olmaya devam ediyor. Hava sıcaklığının gece eksi 25 dereceye düştüğü kentte, çok sayıda araç dondu. İş yerlerinin camları buz tuttu.

Kars’ta etkili olan soğuklardan dolayı, araçlarını soğuktan korumak isteyen çok sayıda vatandaş, araçlarının üzerine halı, kilim ve battaniye atarak araçlarını soğuktan korumaya çalıştı. Buna rağmen araçlar eksi 25 derece soğukta donarak çalışmadı.
Kentte iş yerlerinin camları donarken, iş yeri çalışanları ise donan camları saç kurutma makinasıyla açmaya çalıştı. Adeta hayatın durduğu kentte, birçok evin suları dondu. Soğuk havaya aldırış etmeden kaldırımlarının karını temizleyen belediye çalışanları ise en çok soğuktan etkilenen taraf oldu.

Gece hava sıcaklığının eksi 25 dereceyi gördüğü Kars’ta, gündüz saatlerinde termometreler eksi 17 dereceyi gösterdi. Kars'ta bugün hava sıcaklığı gündüz eksi 17 derece olarak ölçülürken, gece hava sıcaklığının eksi 25 derecenin üzerinde olması bekleniyor.İHA 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.