Karamollaoğlu'ndan Hamza Dağ'a tepki: Çok çirkin!

Karamollaoğlu'ndan Hamza Dağ'a tepki: Çok çirkin!

Hamza Dağ’ın açıklamalarına ilişkin konuşan Temel Karamollaoğlu: Çok çirkin, kullanacak söz bulamıyorum.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın, Abdullah Gül için ‘hain’ demesinin ardından konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Çok çirkin” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, dün yaptığı açıklamada ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’ne ateş açılmasına ilişkin, “Bunlar tasvip edilmesi mümkün olmayan yaklaşımlardır. Türkiye’nin koruması altındaki bir yere birilerinin saldırmaya kalkması sadece onların meseleye çok basit bir şekilde yaklaşmalarından, belki de tahrikten kaynaklanıyor. Milletimiz de zaten bunlara itibar etmiyor, çok münferit hadiseler, üzerinde de durmamak gerekiyor” değerlendirmesini yaptı.

‘KULLANACAK SÖZ BULAMIYORUM’

Hamza Dağ’ın sözlerine yönelik sorulara da yanıt veren Karamollağolu, “İnsanlar zaman içinde farklı kanaatlere gelebilirler. Hükümetin aldığı her karar yüzde yüz doğrudur diye bir şey yok. Başka birisi de, ‘Bir takım hatalar yapıldı’ diyor ise bunu hainlikle itham etmek… Çok çirkin. Yani kullanacak söz bulamıyorum” dedi. Karamollaoğlu, huzurun herkesin ‘tek tip insan’ olmasıyla sağlanamayacağını belirterek, “Farklılıkları zenginlik olarak görürsek huzur sağlanır” diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.