Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a ittifak yanıtı

Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a ittifak yanıtı

SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eleştirilerine sert sözlerle yanıt verdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisi ile ilgili sözlerine yaptığı basın açıklaması ile yanıt verdi. Karamollaoğlu açıklamada iktidara yönelik sert eleştirileri sıraladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Millet İttifakı içerisinde gizlice yer almakla eleştirdiği Saadet Partisi’nin Genel Başkanı Karamollaoğlu bugün basın açıklaması yaptı. Cumhurbaşkanı’nın sözlerine,  “Dün Sn. Erdoğan’ın şahsımı hedef alarak söylediği gerçek dışı ifadeleri şiddetle kınıyorum. Bugün çelişkili ve dengesiz bir iktidarla karşı karşıyayız. Sn. Erdoğan cumhurbaşkanı zırhına bürünmüş bir biçimde istediğini söyleme hakkını kendisinde görüyor. Fakat ben kendisine Ak Parti genel başkanı olarak hitap edeceğim. Kardeşim Sn. Erdoğan’ın bir zamanlar önem verdiğine inandığım Âyetleri hatırlatmak istiyorum. Ve özel bir cevap vermeyi gereksiz buluyorum. Cenab’ı Hak buyuruyor ki; “Ey îmân edenler! Allah’tan korkun ve doğru söz söyleyin!” (Ahzâb, 70) oy daha kaybetmeyeyim telaşıyla bu kadar yalana ve iftiraya başvurulmasına hayret ediyorum. Bu hale Acıyarak üzülüyorum. Üzülerek acıyorum.” diyerek yantı verdi.

Karamollaoğlu iktidara yönelik olarak ise “İktidar gelinen noktada, ekonomide tıkandı, adalette tıkandı, eğitim sisteminde tıkandı, dış politikada tıkandı. Artık ortaya koyabilecekleri ne bir projeleri ne de çözüm önerileri var. Bu sebeple gece gündüz beka probleminden bahsediyorlar. Ellerinde kalan son argüman beka problemi!” eleştirilerini yöneltti.

‘BERAT BEY’E AİLE BAKANLIĞI VERİLSİN’

Karamollaoğlu açıklamasına, “ 2018 çeyreği itibariyle büyüme -3, yıllık %2.6 oldu. 2018 de kişi başı gelir 2008 seviyesine düşerek 9.632 dolar oldu. Yani bu demek oluyor ki son 10 yıl boşa gitti. Bakınız Sayın Damat Berat Albayrak’ın ekonomiye maliyeti 100 milyar doları geçti. Ekonomi de sorunların çözülmesi için öncelikle ilgili bakanın istifa etmesi gerek. Veya ille de bir bakanlık verilecekse Aileden sorumlu Devlet Bakanı yapılsın!!!” sözleri ile devam etti.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.