Karamollaoğlu'ndan Demirtaş açıklaması: Sözle insanlar terörist olmaz

Karamollaoğlu'ndan Demirtaş açıklaması: Sözle insanlar terörist olmaz

Demirtaş'ın hüküm giymediğini belirten Karamollaoğlu, insanların sözle terörist olmayacağını belirtti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etmesini değerlendirdi. 

TR tv'nin canlı yayın programında konuşan Karamollaoğlu'na Demirtaş'ı ziyaret edip etmeyeceği de soruldu. Karamoğlu, gündemlerinde böyle bir planlarının olmadığını açıkladı. 

İnsanların sözle terörist olmayacağını hükümlü ile tutuklunun aynı anlama gelmediğini belirten cumhurbaşkanı adayı Karamollaoğlu, Demirtaş için şunları söyledi:

"Bir insanın tutuklu olması hüküm giydiği manasına gelmez. Bir insan sadece şüpheyle tutuklanır. Ziyaret edip etmemek ayrı bir konu. Sayın İnce gidip ziyaret etti, bunu kınamak doğru değil. Niye bugüne kadar ceza vermediniz. Ceza verilenlerin suç dosyasına bakıyoruz terörle bir alakası yok. Sözle insanlar terörist olmaz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.