Karamollaoğlu'ndan Bozdağ'a: Kendini akıllı zannedenlere itibar etmiyorum

Karamollaoğlu'ndan Bozdağ'a: Kendini akıllı zannedenlere itibar etmiyorum

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylık başvurusunun ardından açıklama yaptı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için, Yüksek Seçim Kurulu’na adaylık başvurusu yaptı. Karamollaoğlu, YSK’den çıkarken açıklama yaptığı açıklamada, YSK Başkanı Sadi Güven ve YSK üyeleriyle görüştüklerini söyledi.

Milli Gazete’nin haberine göre, Karamollaoğlu, “İnşallah seçimler sonunda bir kere daha böyle bir araya gelir seçim neticeleri hakkındaki görüşlerimizi, sırtımıza görev yüklenmişse de düşüncelerimizi sizlere aktarırız” diye konuştu.

Seçim ittifakı hakkındaki bir soru üzerine Karamollaoğlu, çalışmaların devam ettiğini ve birkaç gün içinden açıklama yapacaklarını kaydetti.

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ’ın, Saadet Partisi’nin yapacağı ittifakla ilgili “Necmettin Erbakan Hoca’nın kemiklerini sızlatmıştır. Çünkü Erbakan Hoca’nın temsil ettiği bütün değerlerin düşmanıdır CHP” açıklaması sorulan Karamollaoğlu, şunları söyledi.

“Ben böyle kendilerini çok akıllı zanneden insanların, ne yaptıklarından habersiz olan insanların bu şekildeki kullandıkları ifadelere hiç itibar etmiyorum, cevap vermenin de doğru olmadığı kanaatindeyim. Güneş balçıkla sıvanmaz.”

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.