Karamollaoğlu: İstanbul'a ihanetten vazgeçmediler

Karamollaoğlu: İstanbul'a ihanetten vazgeçmediler

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Zeytinburnu İlçe Başkanlığı’nın 2. Olağanüstü Kongresi’nde konuştu. Karamollaoğlu, 'İstanbul'a ihanet ediliyor' dedi.

Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanlığı 2. Olağanüstü Kongresi, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi.

Kongre’de gerçekleştirilen oylama ile Zeytinburnu eski İlçe Başkanı Kemal Yılmaz görevi Mikail Kabak’a devretti. Programda Saadet Lideri Karamollaoğlu, teşkilata yeni katılan üyelere rozet taktı.

‘YETİM MALINA SAHİP ÇIKAR GİBİ SAHİP ÇIKACAĞI’

Yerel seçim hazırlıklarına değinen Karamollaoğlu, “Belediyecilik Milli Görüşçülerin işidir. Biz bunu millete anlatmaya mecburuz. İstanbul’un yaşanılabilir bir şehir olması için hep birlikte çalışacağız” dedi. Halkın derdini dert edinen adayları sahaya süreceklerini dile getiren Karamollaoğlu, “Mahalli seçimlere hazırlanırken birtakım konulara dikkat etmeliyiz. Seçilmesi yüksek adaylar bulacağız. Adaylarımız adil olacak. Halkın kendisine oy verenin de, vermeyenin de derdiyle dertlenecek. Bizim adaylarımız mala mülke, paraya kesinlikle yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacak. Ne rüşvete başvuracak ne de israfa imkân verecek” dedi.

‘İSTANBUL’A İHANETTEN VAZGEÇMEDİLER’

İstanbul’a ihanetin bitmediğini ifade eden Saadet lideri, “Bugünkü Cumhurbaşkanı da Milli Görüş belediyeciliği döneminde İstanbul’da belediye başkanlığı yaptı. Bugün bile hâlâ o günleri örnek göstererek iktidarını sürdürüyor. ‘İstanbul’a ihanet ettik’ dedi. Ama bu ihanetten vazgeçtiler mi? Hayır” dedi. Bugünkü iktidarın İstanbul’a göçü hızlandırdığını dile getiren Karamollaoğlu, “Erdoğan belediye başkanı olduğunda ‘İstanbul’a giriş için vize isteyeceğim” dedi. Şimdi de prim veriyorlar neredeyse. İstanbul’a göçü tamamen durdurmadan İstanbul’un sorununu çözemeyiz. İstanbul’un sorunlarının çözülmesinin bir tek yolu var, o da tüm ülkenin kalkınmasıdır. Tüm ülke kalkınırsa İstanbul’a yığılan nüfus Anadolu’ya geri dönecektir” şeklinde konuştu.

‘PARASI BİZDEN ÇIKACAKSA BUNU BİLMEYE HAKKIMIZ VAR!’

Genel seçim öncesinde yatırımları durduracaklarını açıkladıklarını ve bunda haklı çıktıklarını dile getiren Karamollaoğlu, “24 Haziran seçimleri öncesinde yatırımları durduracağız dedik. Bizimle dalga geçtiler, bizi eleştirdiler. Ama seçimlerden sonra Cumhurbaşkanı; ‘yatırımları durduracağız’ dedi. Biz de sevindik ancak Kanal İstanbul’dan vazgeçilmedi. Ben bugünkü iktidardan Kanal İstanbul ve Çanakkale köprüsü ile ilgili fizibilite raporunu açıklamasını istiyorum. Çanakkale köprüsünden kim geçecek, eğer bu proje kâr sağlayamayacaksa, parası bizden çıkacaksa bizim bunu bilmeye hakkımız var” şeklinde konuştu. (DUVAR)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.