Karamollaoğlu: Harekat 5 gün içinde şekillenecek

Karamollaoğlu: Harekat 5 gün içinde şekillenecek

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Türkiye ile ABD arasında Barış Pınarı Harekatı konusunda varılan uzlaşmanın ardından harekata 5 gün ara verilmesini değerlendirdi.

Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından “Barış Pınarı Harekatı’nın 5 gün içinde atılacak adımlara göre şekillenecek olmasını ve bu süreçte terör örgütünün Türkiye’nin kontrol ettiği alanın arkasına çekilecek olmasını şu an için önemli bir gelişme olarak görüyoruz” paylaşımını yaptı.

ABD Başkanı Trump’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yazdığı mektuba da değinen Karamollaoğlu, “Trump’ın kendi karakterini ortaya koyan ahlaksız ve edepsizce ifadelerle dolu mektubuna mütekabiliyet esasları çerçevesinde cevap verilmemesi ise kabul edilemez bir durumdur. Bu çerçevede değerlendirdiğimiz zaman bundan sonraki süreç için bölgede huzurun tesis edilmesi açısından, bölge ülkelerinin bir araya gelmesi ve kendi problemlerimizi kendi içimizde çözmemiz gerektiği açık bir gerçek olarak karşımızda durmaktadır” dedi. 

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.