Karamollaoğlu, Akşener'le görüştü

Karamollaoğlu, Akşener'le görüştü

Temel Karamollaoğlu, İYİ Parti Genel Merkezi'nde Meral Akşener ile bir araya geldi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İYİ Parti Genel Merkezi’nde Meral Akşener ile görüştü.

Karamollaoğlu’nu İYİ Parti’ye gelişinde İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray karşıladı. Karamollaoğlu’nu bazı İYİ Partililer alkışladı. Daha sonra Karmalollaoğlu ve Akşener’in kurmaylarının da katıldığı görüşmeye geçildi.

Akşener-Karamollaoğlu görüşmesinin ardından birlikte basının karşısına geçti. Görüşmede son gelişmeleri değerlendirdiklerini söyleyen Akşener şu açıklamayı yaptı:

“Bugün İYİ Parti’ye kurulan hilelerin, tuzakların aşılmasında Sayın Temel Karamollaoğlu ve arkadaşlarının yaptıklarını biz yakınen biliyoruz ve kendilerine teşekkür ediyorum. Aynı zamanda İyi Parti olarak seçimlere giderken tuzak kovma masası organize etmeyi düşünüyoruz. Bir kadın olarak kendilerini çok güçlü kabul edenleri mertçe bir seçim yapmaya davet ettiğimizi de söylemek isterim.”

‘ZOR BİR DÖNEMİ BAŞARIYLA ATLATTILAR’

Karamollaoğlu ise şunları söyledi:  “İYİ Parti kakikaten zor bir dönemden geçti ve bu zor dönemi başarıyla atlattılar. Detaylarda farklı yaklaşımlar olabilir ama İnşallah seçimlerde iyi neticeler alacağız. Ülkemizin geleceği bu seçimlerle belirlenecek. İttifaklara ihtiyacımız var. Bunu kutuplaşma, kamplaşma olarak görmüyorum. İnşallah kendileriyle bu hafta sonuna doğru gelişmeleri bir kez daha neticelendirmeye çalışırız.”

Akşener soru almayacağını söyledi. Gazetecilerin ısrarlı Gül sorularına Karamollaoğlu, “Kararlar kesinleşince kamuoyuna duyurulur.
Görüşlerimiz inşallah hafta sonunda netleşir” yanıtını verdi.

Karamollaoğlu, yarın 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü ziyaret edecek.

Etiketler : , , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.