Kanal D'de yeni işten çıkarmalar

Kanal D'de yeni işten çıkarmalar

Show TV'den transfer edilen isimler işten çıkartılıyor. Aralarında haber müdürleri de var...

Demirören Grubu’na satılması sonrası birçok gazeteciyi işten çıkarıp Show Haber ekibinin büyük kısmını transfer eden Kanal D’de ikinci kez yönetim değişikliği yaşanıyor. Satıştan çok kısa süre sonra Show TV’den Kanal D Haber’e transfer edilen ekibin neredeyse tamamı bugün işten çıkarıldı.

Kanal D Haber, Show Haber’in o dönemki yayın yönetmeni Ramazan Kurnaz ile birlikte bir dizi ismi transfer etmiş, bu süreçte Ahmet Hakan’ın ekibinden çok sayıda gazeteci de işten çıkarılmıştı. Ancak yaklaşık bir ay sonra Kurnaz’ın işine son verilmişti. Kurnaz’ın işten çıkarılmasının bir sebebinin, haber sunucusu Buket Aydın’la anlaşmazlık yaşaması olduğu iddia edilmişti.

Bugünse, Show Haber’den Ramazan Kurnaz ile birlikte Kanal D’ye transfer olan isimlerle yolların bir bir ayrıldığı haberi geldi. Medyaradar’ın haberine göre, kanalda haber müdürlüğü görevinde bulunan Fırat Çatalbaş ile Derya Bozdinç, Sorumlu Haber Müdürü Neşe Toptaş, görsel yönetmen Görkem Eğinlioğlu, kameraman Başar Günal ve Habertürk TV’den Kanal D’ye geçen muhabir Duygu Kaya’nın görevlerine son verildi. (Kaynak: Medyaradar)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.