Kaftancıoğlu: Herkes sandığa gitmeli

Kaftancıoğlu: Herkes sandığa gitmeli

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu seçmenleri sandığa gitmeye çağırdı: İstanbul'un nefes alması Türkiye'nin nefes alması demek. Herkes sandığa gitmeli.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul’un nefes almasının Türkiye’nin nefes alması anlamına geleceğini ifade ederek herkesi sandığa gitmeye ve sandık sonuçlarına sahip çıkmaya çağırdı.

Evrensel’nden Şerif Karataş’ın haberine göre Kaftancıoğlu, “Devlet ve devlet yetkili kurumları sandıkları korumalıyken bizim ülkemizde bunun olmadığını biliyoruz. Sandıktan çıkacak sonucu ortaya çıkarmak yerine, kendi işine geldiği sonucu çıkarmak isteyen bir iktidar anlayışıyla yönetildiği için, gerek sandık başlarında gerekse YSK’de, öncesinde ve sonrasında sonuçları maniple etmek için neler yaşandığını biliyoruz” dedi. Kaftancıoğlu sandık güvenliği konusunda güvensizlikleri ortadan kaldırmak için 15 Kasım 2018’den beri il örgütünde sandık güvenliği komisyonuyla birlikte yaptıkları tartışmalar ve çalışmaların tamamlandığını ifade etti. Sandık sorumlularından, kat, okul sorumlularına, ilçe ve il seçim kurulunda görevli olanları tespit ettiklerini anlatan Kaftancıoğlu, seçim sonuçlarını kurdukları sisteme nasıl girecekleri konusundaki altyapı çalışmalarını daha iyi hale getirdiklerini söyledi.

SONUÇLAR İKİ SAATTE BİR PAYLAŞILACAK

Kaftancıoğlu seçim sonuçlarını Sanayi Mahallesi’nde bulunan seçim koordinasyon merkezinde takip edeceklerini ifade ederek seçim sonuçlarını iki saatte bir basın aracılığıyla kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtti. CHP il başkanı dışında yapılan açıklamalara itibar edilmemesi gerektiğini söyleyerek, seçim sonuçları netleştiğinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Ekrem İmamoğlu ile birlikte nedenleriyle birlikte açıklayacaklarına söyledi.

‘UMUDU TAZELEMENİN YOLU HEP BİRLİKTE MÜCADELEYİ BÜYÜTMEKTEN GEÇİYOR’

Seçimlerin baş başa geçeceğini belirten Kaftancıoğlu, “Bu topraklardaki mücadele sırasında yorulduğu, kırıldığı, umutsuzluğa kapıldığı anlar oluyor. Ama umudu tazelemenin yolu da hep birlikte mücadeleyi büyütmekten geçiyor. O yüzden İstanbul’un nefes alması ve dolayısıyla Türkiye’nin nefes alması için herkesin, her kesimin sandığa gidip oyunu verip, oyunu verdikten sonra da hep birlikte sandıktan çıkacak sonucu takip etmeye davet ediyorum. Bunu herkes adına bir görev olarak görüyorum.” dedi

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu: İstanbul’un nefes alması Türkiye’nin nefes alması demek. Herkes sandığa gitmeli.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.