Kadın girişimci yine bölge birincisi oldu

Kadın girişimci yine bölge birincisi oldu

Hakkari’de faaliyet gösteren Berçelan Turizm, Van Bölgesinde hizmet veren 38 seyahat acentesi arasında en çok tercih edilen turizm acentası oldu.

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ - Berçelan Turizm Türk Hava Yolları (THY) ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) desteğiyle ülke genelinde hayata geçirilen Kolay Bilet Sistemi’ni kullanarak Van Bölgesinde faaliyet gösteren 38 seyahat acentesi arasında birinci seçildi.

Turizm ve Seyahat sektöründe 13 Yıllık deneyimden sonra 2012 yılında Berçelan Turizm ismi ile kendi acentesini kuran Hakkarili Kadın Girişimci Reyhan Ağacanoğlu, Van Bölgesinde hizmet veren 38 seyahat acentesi arasından kaliteli hizmetiyle 2012 ve 2013 yıllarının ardından 2014 Yılında da en çok tercih edilen 1. Turizm Acentası oldu.

Ağacanoğlu Ödülünü 3 Nisan'da Türk Hava Yolları (THY) tarafından Van Elit World Otel'de organize edilen törende Türk Hava Yolları A.O. Van Satış Müdürü Behzat Selvitopu'ndan aldı.
Ağacanoğlu: " Bu başarıyı müşterilerimiz tarafından gösterilen teveccühün tezahürü olarak görüyorum. Kendim ve çalışma arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum.2012 ve 2013 Yılında da aynı ödüle layık görülmüştük.3 Yıl üst üste aynı başarıyı elde etmiş olmamızı ürün ve hizmet yelpazemizi daha da arttırmamız açısından teşvik edici bir işaret olarak görüyorum. Bu yıl itibariyle Turizm Turlarının yanı sıra Hac ve Umre Organizasyonlarında hizmet kalitemizi daha da arttırarak daha aktif olmayı planlıyoruz." dedi.

1-20150406102752.jpg

2-638.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.