Hakkarigücü: 1 - 4 Beşiktaş A.Ş

Hakkarigücü: 1 - 4 Beşiktaş A.Ş

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş A.Ş. ile Hakkari Gücü Spor Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde sahaya çıktı.

Mahir Yıldız’ın Haberi

HAKKARİ- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden ve ligin birinci devresinin altıncı haftasında 16 puan ile lider takım olan Beşiktaş A.Ş. 9 puan ile ligin beşinci sırasında yer alan Hakkari Gücü sporla yedinci haftada karşılaştı. Karşılaşmayı deplasman takım Beşiktaş A.Ş. 4-1 kazanarak Hakkari’den 3 puan almayı başardı.

Karşılaşma, Hakkari kent merkezinde bulunan sahanın belirlenen standartlara uygun olmaması nedeniyle ilin tek uygun sahası olan Şemdinli ilçesinde yapıldı.

haberinfotograflari.gif
ŞEMDİNLİ’DE ÇARŞIDAN TAM DESTEK

İran ve Irak’a sıfır noktada, Goman dağının eteğindeki sahada yapılan maçta Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu Çarşı, Beşiktaş A.Ş. kadın futbol takımı için tezahüratlar edip, dev bir pankart açarak takımlarını desteklediler. Ayrıca karşılaşmayı Şemdinli Belediye Eş Başkanı Seferi Yılmaz da taraftarlarla birlikte izledi.

DOSTLUK VE KARDEŞLİK ADINA GÜZEL GÖRÜNTÜLER SERGİLENDİ

Beşiktaş Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan Hakkari Belediyesi, Beşiktaş A.Ş kadın futbol takımını karşılayıp misafir ederken, konuk ekip oyuncuları sahaya çıkmadan önce Hakkari Gücü Spor oyuncularına Beşiktaş takım forması hediye ederek sporun gerçek amacı dostluk ve kardeşlik adına güzel görüntüler sergiledi.

SAHAYA ‘KARDEŞLİK’ PANKARTLARI ASILDI

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın imzasıyla  ‘KARDEŞLİK BÜYÜSÜN’ yazılı ve Hakkari Belediyesi Eş Başkan Vekilleri Fatma Yıldız ile Nazmi Çuşkon’un imzalarıyla ‘BARIŞ, DOSTLUK VE KARDEŞLİK KAZANSIN’ yazılı pankartlarının asıldığı sahada kardeş belediyelerden kardeşlik mesajları verildi.

Hakkari Gücü Spor oyuncuları Beşiktaş A.Ş. takımı ile Hakkari’de buluşmaktan ve kendilerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederken, Beşiktaş A.Ş. takımı Hakkari’de bulunmaktan mutlu olduklarını ve kardeşlik adına oynayarak her şeyden çok memnun kaldıklarını söylediler.

Beşiktaş A.Ş. kadın futbol takımını karşılamak ve misafir etmek adına Hakkari Belediyesinden görevlendirilen Bilgi İşlem Müdür Ayhan Tunç gerçekleşen müsabaka adına kısa bir açıklamada bulundu. Tunç yaptığı açıklamada, “Beşiktaş takımını kardeşlik adına karşılamak ve ağırlamak için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Tabi burada imkanlarımız kısıtlı, zor şartlarda yaşıyor ve hizmet vermeye çalışıyoruz. Bir futbol maçı için İstanbul’dan gelen kardeşlerimizi mecburen tek uygun sahamız olan Şemdinli ilçesinde ağırladık. Fakat önümüzdeki Nisan ayına kadar inşallah kardeş belediyemiz Beşiktaş Belediyesi ile Hakkari il merkezinde bu ve buna benzer her türlü profesyonel spor faaliyetinin yapılabileceği bir spor kompleksi yapacağız. Değerli Beşiktaş Belediye Başkanımız sayın Murat Hazinedar’a bizler için sunduğu her türlü destek için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Maç sonucunu önemsemeden kardeşçe oynayarak bir dostluk maçı ortaya çıkaran iki takım maç bitiminde taraftarlarla birlikte hatıra fotoğrafları çekti.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.