Kadıköy'de bildiri dağıtan CHP'lilere gözaltı

Kadıköy'de bildiri dağıtan CHP'lilere gözaltı

17-25 Aralık'la ilgili bildiri paylaştığı gerekçesi ile 7 CHP'li gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında CHP Kadıköy Gençlik Kolları Başkanı Berkay Tapan da bulunuyor.

CHP Kadıköy Gençlik Kolları Başkanı Berkay Tapan ve gençlik kolu yöneticileri bildirileri dağıttıkları gerekçesiyle gözaltına alındı. 17-25 Aralık’tan söz eden bildiriyi dağıtan 7 kişi karakola götürüldü.

Gözaltına alındıklarını kişisel Twitter hesabından duyuran Tapan, “17-25 Aralık Bildirilerimizi dağıtırken, polis tarafından gözaltına alındık. İfade vermek için bekletiliyoruz. Baskılara beraber direneceğiz!” ifadelerini kullandı. Gözaltına alınanlara destek olmak için karakol giden CHP İlçe Başkanı Ali Narin’in de ifadesinin alınabileceği belirtiliyor.

KAFTANCIOĞLU’NDAN TEPKİ

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise gözaltılara tepki göstererek, “Gençlerin kimliği belli siz kimliksizlerle uğraşın ve gençlerimizi derhal bırakın.” dedi. (Duvar)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.