Kabine revizyonu gündemde

Kabine revizyonu gündemde

AK Parti'de, seçmene '31 Mart'ta verdiğiniz mesajı aldık' demek için kabine revizyonunun öne çekilmesinin tartışıldığı belirtiliyor.

İstanbul’da 23 Haziran’da yenilecek seçim öncesi yapılan anketlerde istediğini bulamayan AK Parti’de, kabine revizyonu yeniden gündeme geldi. Kulislere yansıyan bilgilere göre parti kurmayları, seçim sonrası planlanan kabine revizyonunun 23 Haziran öncesine çekilerek, seçmene ‘mesajınızı aldık’ denilmesini istiyor.

Cumhuriyet’ten Emine Kaplan‘ın haberine göre Erdoğan’ın konuyu değerlendirdiği, seçim öncesi değişiklik olabileceği belirtiliyor. Kulislerde, 31 Mart seçiminde oy zarflarına “damat varsa ben yokum” notlarıyla yansıyan rahatsızlık nedeniyle Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın Dışişleri Bakanlığı’na, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Cumhurbaşkanı Yardımcılığı’na kaydırılacağı konuşuluyor.

Ayrıca Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın da aralarında bulunduğu dışarıdan atanan bazı bakanların kabine dışında kalabileceği konuşuluyor.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.