Kabinde sıcaklık 40 dereceyi geçti

Kabinde sıcaklık 40 dereceyi geçti

Rus S7 Havayolları'nın Tolmachevo Havalimanı'ndan kalkış yapan yolcu uçağında klima arızası yaşandı. Uçakta sıcaklık 40 derecenin üzerine çıkınca yolcular tepki gösterdi.

Airport Haber'in haberine göre, S7 Havayolları uçağında kalkışın hemen ardından klimada bir arıza meydana geldi. Bunun üzerine kabindeki sıcaklık kısa süre içerisinde 50 dereceye yaklaştı.

Yolcular kabin ekibine arıza giderilemiyorsa acil iniş yapılması gerektiğini söyleyerek durumdan şikayetçi oldu. 2 yolcunun da fenalık geçirdiği olay sonrası kaptan pilot bir anons yaparak kabin sıcaklığının kısa bir süre içerisinde normale döneceğini duyurdu.

Bir süre sonra sıcaklık 30 derece seviyelerine düştü ancak yolcuların şikayeti devam etti. Uçak normal seferine devam ederken, inişin ardından tüm yolcular S7 Havayolları'na şikayette bulundu.

S7 Havayoları yaptığı açıklamada; 'Ekiplerimiz arızanın kaynağını araştırıyor. Yolcularımızdan özür dileriz' ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.