Jackie Chan virüse panzehir bulana 1 milyon yuan verecek

Jackie Chan virüse panzehir bulana 1 milyon yuan verecek

Jackie Chan, korona virüsü salgınını önlemek için panzehir bulana 1 milyon yuan ödül vereceğini söyledi. Chan, "Panzehri kimin ya da hangi kurumun bulduğu önemli değil" dedi.

Aksiyon filmlerinin popüler oyuncusu Jackie Chan, korona virüsüne karşı panzehir üretene 1 milyon yuan (yaklaşık 859.255,42 TL) ödül vereceğini söyledi. Hong Konglu oyuncu, ‘panzehiri kim ya da hangi kurum bulursa bulsun, bulanlara teşekkür etmek için 1 milyon yuan vereceğini’ açıkladı.

Chan “Bilim ve teknoloji, virüs salgınıyla başa çıkmanın anahtarı. Benim gibi birçok kişinin, en kısa zamanda bir panzehir bulunmasını umduğuna inanıyorum” ifadelerini kullandı. Bu fikrinin yanlış anlaşılmasını istemediğini söyleyen Chan, “Bu parayla ilgili değil. Daha önce tıklım tıklım olan sokakları boş görmek istemiyorum, hemşehrilerimin ölümle savaştığını görmek istemiyorum” dedi.

SON FİLMİ VİRÜS YÜZÜNDEN VİZYONA GİREMEDİ

Daha önce Çin’in Twitter’ı olan Weibo’da yaptığı paylaşımda ‘salgını önlemek için elinden geleni yapaya hazır olduğunu’ söyleyen Chan’in son filmi ‘Vanguard’ virüs salgını nedeniyle vizyona girememişti.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.