İzmir Barosu için avukatlar sandık başında

İzmir Barosu için avukatlar sandık başında

Başkanlık için 5 adayın yarıştığı İzmir Barosu'nun Olağan Genel Kurul'unda oy verme işlemi başladı. Baroya kayıtlı 9 bin avukat yeni başkanını seçmek için sandık başına gitti.

İzmir Barosu’nun olağan genel kurulu, Kültürpark’taki 4 No’lu Hol’de dün başladı. Gündem gereğince önce başkanlık divanı seçildi, tahmini bütçe ve bütçe kararnamesinin karara bağlanmasının ardından, başkan adayları konuşma yaptı.

Genel Kurul’un bugünkü bölümünde iki aday çıkaran Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu’ndan İzmir Barosu Başkanvekili Mustafa Çetin ile yine yönetim kurulu üyesi olan eski Genel Sekreter Atalay Aksay, Çağdaş Avukatlar Grubu’ndan Özkan Yücel, Yenilikçi Avukatlar Grubu’ndan Muhammet Özekes ve Milliyetçi Avukatlar Grubu’ndan ise Ömer Fatih Şimdi başkan seçilebilmek için yarışacak.

Oy verme işlemi sabah saat 09.00’da başlarken, adaylar da salon dışında kurulan stantlarda avukatlardan oy istemeye devam ediyor.

Oy verme işlemi saat 17.00’de sona erecek ve 9 bin avukatın yeni başkanı belli olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.