İYİ Partili iki vekil Bahçeli'nin elini öptü

İYİ Partili iki vekil Bahçeli'nin elini öptü

İYİ Parti milletvekili Hayati Arkaz ve Müsavat Dervişoğlu, Meclis'teki yemin töreni sırasında MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yanına giderek elini öptü. İYİ Parti kurucusu Hakan Ünser bu duruma tepki gösterdi.

TBMM Genel Kurulu’nda 27’nci dönem milletvekillerinin töreni devam ediyor. TBMM Genel Kurulu’na Başkanlık eden Durmuş Yılmaz, oturama ara verdiği sırada Genel Kurul’dan ayrılan milletvekillerinden İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, MHP Lideri Bahçeli’nin yanına gitti. Arkaz, selamlaştığı Bahçeli’nin elini öptü.

Bir süre sohbet eden Arkaz ve Bahçeli, daha sonra Genel Kurul Salonu’ndan çıktı.

İYİ PARTİ KURUCUSU TEPKİ GÖSTERDİ 

Bu duruma İYİ Parti kurucusu ve Meral Akşener’in danışmanı Hakan Ünser tepki gösterdi. Ünser, Twitter’dan yaptığı açıklamada ““Ortadoğu’nun yaltaklanmacı, Türk gurur ve şuuruna yakışmayan el etek öpücü tavrını hasbelkader partimiz listesinden vekil olmuş biri tarafından gösterilmesine vicdanım razı değildir. (…) MHP Genel Başkanı, bize defalarca hakaret etmiş, olmadık iftiralar atmış, asla terbiyeye ve siyasi nezakete lüzum görmemişken, elinin öpülmesi için hiçbir bahane ileri sürülemez.” ifadelerini kullandı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.