İYİ Parti'den ilginç Google reklamı

İYİ Parti'den ilginç Google reklamı

İYİ Parti, dikkat çekici bir reklam çalışmasına imza attı. Parti, Google reklam verdi. Arama motoruna 'boş oda' yazınca en üstte '1150 odalı kelepir saray', İbrahim Tatlıses yazınca 'Doğalgaz mı bağlatacaksınız? İyi Parti'yi bekleyin' çıkıyor.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi için artık geri sayım başlarken, partilerin çalışmaları da hız kazandı. İYİ Parti ise geniş seçmen kitlesine ulaşmak için ilginç bir yönteme başvurdu.

Sputnik’te yer alan habere göre İYİ Parti, 4 Haziran’da arama motoru Google’a bazı reklamlar verdi. Buna göre arama motorunda ‘AKP’ kelimesi aratıldığında ilk seçenek olarak “Artık daha İYİ’si var” ifadelerinin yer aldığı tanıtım başlığı çıkıyor. ‘Rüya tabiri’ aramasını yapan internet kullanıcılarının karşısına ‘Kabuslar mı görüyorsun’ başlığıyla İYİ Parti’nin tanıtımının yer aldığı link çıkıyor.

Partinin reklam verdiği diğer kelimeler şöyle:

İbrahim Tatlıses: ‘Doğalgaz mı bağlatacaksınız? İyi Parti’yi bekleyin.’

Boş oda: ‘1150 odalı kelepir saray.’

Gençler: ‘Hükümetin unuttuğu yaş aralığı. Artık yalnız değilsiniz.’

İktidarsızlık: ‘İktidar sorununa kesin çözüm.’

Ücretsiz VPN: ‘Boşuna para vermeyin.

AKŞENER’İN DANIŞMANI GOOGLE’DA ÇALIŞMIŞTI

İYİ Parti’nin kurucuları arasında geçmişte Google’da çalışmış Taylan Yıldız da bulunuyor. “Meral Abla’nın liyakata önem verdiğini gördüm, geldim” diyen Yıldız, şu an partinin genel başkanı Meral Akşener’in danışmanlığı görevini yürütüyor. Yıldız’ın,  Google’da reklam veren müşterilerin harcamalarını analiz eden belirtiliyor.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.