İYİ Parti kurucusundan İYİ Parti'ye: İl binasını boşaltın

İYİ Parti kurucusundan İYİ Parti'ye: İl binasını boşaltın

İYİ Parti kurucusu ve eski il başkanı Mustafa Akyürek, kendisine ait binadaki İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı'nın kirasını ödemediğini belirterek dava açtı. Tahliye kararı çıktığını söyleyen Akyürek, binanın boşaltılmasını talep etti.

İYİ Parti kurucularından ve eski Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Akyürek, kendisine ait binada faaliyetini sürdüren il teşkilatının kirayı ödememesi gerekçesiyle dava açtı. Tahliye kararı çıktığını belirten Akyürek, binanın boşaltılmasını istedi.

Eski İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Akyürek, görevinden istifa ettikten sonra kendisine ait olan binadaki İYİ Parti İl Başkanlığı bürosunun kirasının ödenmediği belirterek dava açtı.

Davada tahliye kararı çıktığını dile getiren Akyürek, parti yöneticilerinin işgalci konumunda olduğunu söyledi. Akyürek, “İl Başkanlığının bulunduğu parti binası bana aittir. İçeride bulunan tüm mobilyalar da bana ait. Gerek genel merkezin gerekse il yöneticilerinin hiçbir katkısı olmamıştır. Ellerinde kira sözleşmesi bile bulunmuyor ve bir an önce boşaltılmasını bekliyoruz” dedi. (DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.