İYİ Parti: CHP ile yol haritası belirlemeye başladık

İYİ Parti: CHP ile yol haritası belirlemeye başladık

Yerel seçimler yaklaştıkça partilerin çalışmaları sürat kazandı. İYİ Parti ile CHP arasındaki ittifak görüşmelerinde genel başkan yardımcıları ikinci kez bir araya geldi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, “CHP ile ittifak konusunda yol haritasını belirlediklerini” açıkladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ile ikinci kez ittifak görüşmesi gerçekleştiren Aydın, CHP ile yürütülen görüşmelere ilişkin açıklama yaptı. Aydın “Yol haritasını belirlemeye başladık” dedi.

Bugün genel başkan yardımcıları seviyesinde ikinci kez gerçekleştirilen görüşme sonrası İYİ Partili Koray Aydın basına açıklamalar yaptı. Aydın, “Temel ilkelerin kararı konusunda mutabakata vardık. Önümüzdeki döneme dair yol haritası oluşturduk. Büyükşehirlerdeki mevcut talanı ortadan kaldırmak için işbirliği yapmayı vatanseverlik olarak görüyoruz. Henüz isimlendirme yapmadık ama o aşamaya geldik diyebilirim. Bir dahaki görüşmede isimler masaya yatırılacak” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.