İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri yardımcılarıyla istifa etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri yardımcılarıyla istifa etti

İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, yardımcılarıyla birlikte istifa ettiğini açıkladı. Baraçlı kararı kendi istekleriyle aldıklarını söyledi.

23 Haziran seçimlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde (İBB) genel sekreter olan Hayri Baraçlı istifa etti.

Sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan Baraçlı, İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nu tebrik ederek kararı yardımcıları Muzaffer Hacımustafaoğlu, Mevlüt Bulut, Süleyman Karalı, Nihat Macit, Çağatay Kalkancı, Eyyüp Karahan, Adil Karaismailoğlu ve Hukuk Müşaviri Ali Karaaslan ile aldığını duyurdu.

Baraçlı, açıklamada yönetimin kendi ekibiyle çalışmasının önünü açmak için görevi kendi istekleriyle bıraktıklarını söyledi.

31 Mart seçimleri sonrası belediyedeki ‘fazla makam aracı’ iddialarından sonra İmamoğlu ve Baraçlı arasında açıklamalar yapılmış, İmamoğlu’nun makam araçlarıyla ilgili sözleri üzerine Baraçlı’ “İBB Başkan Adayının iddia ettiği gibi üç aracım olmayıp, bulunduğum makama tahsisli bir araç ve şoför bulunmaktadır” demişti. Mesajın ardından İmamoğlu, “Bir genel sekreter insanları toplayıp, kahvaltı verip insanları kışkırtmaz. Onun için muhatabım değil. 24 Haziran’da Sayın Genel Sekreter, ben size makam arabalarınızı gösteririm” ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.