İspanya'da çifte saldırı: 3 yaralı

İspanya'da çifte saldırı: 3 yaralı

İspanya'da sabah saatlerinde iki farklı kentte saldırılar meydana geldi.

İspanya'da, Katalonya bölgesinde polis karakoluna bıçakla saldırmaya çalışan bir kişinin vurulduğu duyuruldu. Daha sonra da İspanya'nın kuzeyindeki Casetas kasabasında bir otomobil yayaların arasına daldı.

Katalonya polis teşkilatı Mossos tarafından Twitter'dan yapılan açıklamada, "Bir kişi, polise saldırma amacıyla Cornella polis karakoluna girdi. Saldırgan vuruldu. Olay saat 06.00'dan hemen önce gerçekleşti" ifadeleri  kullanıldı.

İspanya basını saldırganın 29 yaşında ve Cezayir asıllı olduğunu, üzerinde İspanya kimlik belgesi bulunduğunu yazdı. Mossos, diğer karakolları benzer saldırılara karşı dikkatli olma konusunda uyardı.

Saatler sonra İspanya'nın kuzeyindeki Casetas kasabasında araç yayaların arasına daldı. 3 kişinin yaralandığı ve şoförün kaçtığı duyuruldu. Olayla ilgili başka detay verilmedi. Ancak olayın terör saldırısı olması da yüksek bir ihtimal olarak görülüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.