İsmail Küçükkaya: Kimsenin yanına kâr kalmayacak

İsmail Küçükkaya: Kimsenin yanına kâr kalmayacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının katılacağı televizyon programını yönetecek olan İsmail Küçükkaya, 'zorunlu duruyu' yaptı.

İstanbul seçiminde Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu ile Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım’ın karşılacakları ortak yayınını yönetecek olan gazeteci İsmail Küçükkaya sürece yönelik bazı açıklamalarda bulundu. Sosyal medya üzerinden kendisine gelen yorumları değerlendiren Küçükkaya, “Ben sosyal medya lincinden hiç etkilenmem ama avukatlarım bu yalanları yazan ve yayanlarla ilgili hukuki girişimlerde bulundu” dedi.

Kişisel Twitter hesabı üzerinden “Zorunlu duyuru” başlığıyla paylaşım yapan Küçükkaya, kendisine gelen hakaret içerikli mesajlar hakkında hukuki süreç başlattığını belirterek “Ayrıca tazminat davaları açıyoruz. Kimsenin yaptığı yanına kâr kalmayacak” ifadelerini kullandı. Gazeteci Küçükkaya, pazar günü gerçekleşecek programla ilgili, “Büyük bir demokrasi şöleni bizi bekliyor” dedi.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.