İran'da bir komutan daha suikastla öldürüldü

İran'da bir komutan daha suikastla öldürüldü

İran'da Devrim Muhafızları'na Besiclerin kırsal bölge komutanlarından Yüzbaşı Abdulhuseyn Muceddemi, evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldü. Saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

İran’da Devrim Muhafızları’nın Kudüs Gücü Komutanı ve ülkenin en etkili isimlerinden biri olan General Kasım Süleymani’nin öldürülmesinden sonra bir komutan da suikastla öldürüldü. Devrim Muhafızları Ordusu’na bağlı Besic Teşkilatı’nın Darhovin kırsal bölgesi komutanı Yüzbaşı Abdulhuseyn Muceddemi, evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

İran’ın yarı resmi haber ajansı Fars’a göre, Muceddemi’nin ülkenin güneydoğusundaki Şadgan kentine bağlı Darhovin’de bulunan evi sabaha karşı kimliği henüz belirlenemeyen maskeli ve silahlı kişiler tarafından basıldı. İranlı komutan bu saldırı sonucu öldü. Şadgan Valiliği, saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldığını ve kamuoyunun bilgilendirileceğini açıkladı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.