Irak'ta cephanelikte patlama

Irak'ta cephanelikte patlama

Bağdat'ın kuzeyinde Haşdi Şabi'ye ait bir cephanelikte patlama meydana geldi. Olay yerinde bulunan yetkililer 2 ölü, 5 yaralı olduğunu söyledi.

Irak’ın başkenti Bağdat’ın 80 kilometre kuzeyinde yer alan Beled Askeri Hava Üssü’nde, Haşdi Şabi’ye ait bir cephanelikte patlama meydana geldi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Irak Sivil Savunma Müdürlüğü patlama sonucu çıkan yangını kontrol etmek için Bağdat’tan itfaiye ekibinin bölgeye gönderildiğini bildirdi.

Reuters’a konuşan bir yetkili, 2 kişinin öldüğünü ve 5 kişinin yaralandığını söyledi. Olay yerinde bulunan bir kişi patlamanın, depodaki roketlerin etrafa dağılmasına sebep olduğunu, bunun sonucunda da üsse sıçradığını belirtti.

Geçen hafta Irak’ın başkenti Bağdat’ın güneyinde bir silah ve mühimmat deposunda meydana gelen büyük patlamada 1 kişi hayatını kaybederken 29 kişi de yaralanmıştı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.