İmamoğlu'ndan seçim sonrası ilk mesaj

İmamoğlu'ndan seçim sonrası ilk mesaj

Yenilenen İstanbul Büyükşehir seçimini yüzde 8,4'lük farkla kazanan Ekrem İmamoğlu'ndan 24 Haziran sabahı ilk paylaşım: Çocukların sevgisi, gençlerin coşkusu, anaların duasıyla kazandık. Bir çift mavi gözün ışığında, bundan böyle...

İstanbul’da yenilenen seçimde Millet İttifakı’nın adayı Ekrem İmamoğlu yüzde 54,3 (4 milyon 741 bin 868) oranında oy alırken, Cumhur İttifakı’nın adayı Binali Yıldırım yüzde 45,09’da (3 milyon 935 bin 453) kaldı.

Sonuçlar kesinleştikten sonra evinin olduğu Beylikdüzü’ne giden İmamoğlu, binlerce kişiye seslendi. Bütün inançlara saygı duyacakları mesajını veren İmamoğlu “Rum’u, Yahudi’si, Ermeni’si, Süryani’si herkesi kucaklayacağız” dedi. İmamoğlu, ‘proje olduğu’ iddialarına da “Evet ben bir projeyim, Türkiye Cumhuriyeti’nin, Atatürk cumhuriyetinin projesiyim” yanıtını verdi.

İmamoğlu seçimin ertesi sosyal medyadan paylaştığı ilk mesajında ise “Çocukların sevgisi, gençlerin coşkusu, anaların duasıyla kazandık. Bir çift mavi gözün ışığında, bundan böyle #HerŞeyÇokGüzelOlacak” dedi.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.