İmamoğlu'ndan bağış kampanyası için dolandırıcılık uyarısı

İmamoğlu'ndan bağış kampanyası için dolandırıcılık uyarısı

İstanbul seçimlerinin iptal edilmesiyle mazbatası alınan Ekrem İmamoğlu, yenilenecek seçimler için kendisini destekleyenlerin katıldığı bağış kampanyası ile ilgili dolandırıcılık uyarısında bulundu.

YSK tarafından mazbatası iptal edilen Ekrem İmamoğlu’nun 23 Haziran’da yenilecek seçim süreci için 9 Mayıs’ta başlatılan bağış kampanyası ile ilgili dolandırıcılık uyarısı yaptı. İmamoğlu, “Partimizin resmi bağış kampanyası dışındaki tüm talepler yasa dışıdır” açıklamasını yaptı.

Ekrem İmamoğlu resmi Twitter hesabından bağışçıları uyararak, “Değerli hemşehrilerim, partimizin resmi bağış kampanyası dışındaki tüm talepler yasa dışıdır. Özellikle 0212 975 21 90 nolu telefondan yapılan dolandırıcılık girişimi için suç duyurusunda bulunulmuştur. Lütfen ismim kullanılarak yapılan sahte bağış taleplerini şikayet ediniz” paylaşımını yaptı.

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.