İmamoğlu: Sorunları hep beraber çözelim

İmamoğlu: Sorunları hep beraber çözelim

Millet İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir adayı Ekrem İmamoğlu, bir televizyon programındaki konuşmasının montajlanarak paylaşıldığını söyledi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Arnavutköy ilçesinde yaptığı konuşmada, açıklamalarında insanları rahatsız edecek ifadelerden kaçındığını söyledi. İmamoğlu, “İnsanlara saygı ve sevgi çerçevesinde konuşmam gerekiyor” diye konuştu.

Adil olacağını belirten İmamoğlu, “İstanbul’un nimetlerini 16 milyon İstanbulluya dağıtmaya geliyorum. Ben adil olacağım. Ben bu şehrin insanlarına eşit davranacağım. Partizanlık yok, liyakat var. Dün akşam televizyonda neyse burada da aynı sözü söylerim. Birebir konuşuyorken nasıl konuşuyorsam, topluluğa karşı da aynı konuşurum” dedi.

‘VİDEO İŞİNİ SAPTIRIP TERÖRLE İLİŞKİLENDİRMEYE ÇALIŞIYORLAR’

“Kardeşim bizleri terör örgütleriyle ilişkilendirmeyi bırakın” diyen İmamoğlu, “Aklınızı başınıza alın. Bu ülkenin ekonomiyle ilgili, uluslararası sorunları var, terörle ilgili sorunları var. Gelin bu sorunları hep beraber çözelim diyorum. Günün sonunda bu arkadaşlar bizim video işini saptırıp, ekleyip çıkartıp sözüm ona terörle ilişkili hale getirmeye çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçiminin iptal edilmesi kararını hatırlatan İmamoğlu, “Anamın ak sütü gibi helal bir şekilde kazandım. Ama buna müdahale ettiler. Siyasi bir karar verdiler. Hukuka ve Türkiye’nin demokrasisine bir darbe vurdular. Ama biz milletçe partili partisiz demokrasinin yanında duruyoruz” dedi.

‘DERTLERİ EKREM’LE’

Yardımlar için ayrılan bütçeyi arttırma vaadinde bulunan İmamoğlu, şöyle devam etti:

“İstanbul’un garibine, fakirine, ihtiyaçlısına ayrılan bütçeyi 2 katına, 3 katına çıkaracağız. Onların dertleri, ‘Acaba bize ayrılan paraya bir şey mi olacak?’ Dertleri Ekrem’le. Ben diyorum ki bu şehrin insanlarına dağıtacağım. Onlar diyor ki biz paramızı isteriz. Bu kadar net. Hesapları kitapları bu. Bu kardeşiniz şehirdeki ihtiyaçlı ailelere, eğitim destek paketleriyle de eğitime destek olacak.” 

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.