İmamoğlu mitingine saldırı girişimi

İmamoğlu mitingine saldırı girişimi

Ekrem İmamoğlu'nun Ümraniye'deki mitingine, AK Partili bir grup saldırmaya çalıştı. CHP'lilerin engellediği saldırı girişimine polis müdahale etti ve grubu uzaklaştırdı.

Millet İtifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, sabah saatlerinde Bahçelievler’de başladığı ardından Şişli, Üsküdar ve Sancaktepe’de sürdürdüğü seçim çalışmalarına, akşam saatlerinde Ümraniye’de devam etti.

İmamoğlu, seçim otobüsüyle ilçede tur atarak insanlarla selamlaştı. Çok sayıda insan İmamoğlu’na sevgi gösterilerinde bulunurken zaman zaman otobüsün önünü kesen vatandaşlar, İmamoğlu ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Seçim turunu tamamlayan İmamoğlu, Ümraniye Alemdağ Caddesi üzerinde miting yaptı.

MİTİNGİN ARDINDAN SALDIRI GİRİŞİMİ

İmamoğlu’nun mitinginin ardından AK Partili bir grup, CHP’lilere saldırmaya çalıştı. CHP’li bir grup genç barikat kurarak saldırıya engel oldu. Yaşananların ardından polis olaya müdahale etti ve saldırmak isteyen grubu uzaklaştırdı. (Kaynak: Cumhuriyet)

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.