İmamoğlu: Kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz

İmamoğlu: Kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz

Oy verme işleminin bittiği İstanbul'da basın toplantısı düzenleyen CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim sonuçlarına dair kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceklerini söyledi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Sarıyer’de kurulan Seçim Koordinasyon Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi. Türkiye kentlerinde oy verme işleminin sona erdiği 17.00’de açıklama yapan Kaftancıoğlu, Malatya’nın Pütürge ilçesinde öldürülen Saadet Partililerin ailelerine başsağlığı diledi.

Seçim sonuçlarını sandıklar açıldıkça kamuoyuna bilgilendirme yapacaklarını dile getiren Kaftancıoğlu, kendilerine gelen bilgiler doğrultusunda İstanbul genelinde seçime katılımın oldukça yüksek olduğunu belirtti. Kaftancıoğlu, 120 arkadaşlarının Seçim Koordinasyon Merkezi’nde seçim sonuçlarını takip ettiğini söyledi.

İmamoğlu da yaptığı konuşmada, Malatya’nın Pütürge ilçesinde öldürülen Saadet Partililerin ailelerine başsağlığı diledi. “Bu bir yerel seçim ve günün sonunda bir netice ortaya çıkacak” diyen İmamoğlu, “Güzel bir seçim ortamı yaşanıyor İstanbul genelinde. Bu sürecin aynı şekilde devam etmesini temenni ediyoruz” dedi. Kamuoyunu seçim sonuçlarına dair bilgilendirmeye devam edeceklerini ifade eden İmamoğlu, “Şimdiden Türkiye ve İstanbul’a hayırlı olsun” dedi.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.