'İmamoğlu için oy iste' sitesi açıldı

'İmamoğlu için oy iste' sitesi açıldı

23 Haziran seçiminde toplumun farklı kesimlerinden Ekrem İmamoğlu'nun desteklenmesini isteyen bir sivil inisiyatif kuruldu. "Susma Anlat" inisiyatifi tarafından kurulan internet sitesinde 'kimden nasıl oy istemek gerektiği' anlatılıyor.

23 Haziran’da yenilecek İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğlu’nu destekleyen yeni bir sivil inisiyatif oluştu. İnisiyatifin www.susmaanlat.net adlı sitesinde Ekrem İmamoğlu’nun toplumun tüm kesimlerini kucaklayan tek aday olduğu belirtilerek bir de çağrı yapılıyor. “Susma Anlat” adlı sivil inisiyatif, 31 Mart seçimlerinde Ekrem İmamoğlu’na oy veren İstanbulluları, “23 Haziran seçimleri için daha fazlasını yapmaya ve toplumun tüm kesimleri ile kucaklaşarak İmamoğlu için oy istemeye” davet ediyor.

HANGİ SEÇMENİN OYU NASIL İSTENİR?

İnisiyatifin www.susmaanlat.net adlı sitesinde “muhafazakar”, “milliyetçi”, “Kürt”, “sol görüşlü” insanlar ile oy kullanmayan insanlardan nasıl oy istenebileceği örneklerle anlatılıyor. Sitedeki konuşma örneklerinin bir politik psikoloji uzmanı tarafından incelenip onaylandığı da belirtiliyor. Yine sitede yer alan açıklamada www.susmaanlat.net’in hiçbir siyasi parti, dernek, vakıf, grup veya organizasyonun bir parçası olmadığı belirtiliyor.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.