İmamoğlu: Beni inceleyen müfettiş AKP adayı

İmamoğlu: Beni inceleyen müfettiş AKP adayı

İçişleri Bakanlığı tarafından hakkında inceleme yapmak üzere özel bir ekibin görevlendirildiğini doğrulayan Ekrem İmamoğlu, heyetin başındaki ismin ise AK Parti'den milletvekili adayı olmuş bir kişi olduğunu söyledi.

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanlığı’nın kendisiyle ilgili inceleme için görevlendirdiği ekibin başında, AK Parti’den milletvekili adayı olmuş bir ismin yer aldığını söyledi.

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, ‘İstanbul’da Hayatı Kolaylaştıracak Çözümler’ toplantısında konuşan Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediyesi Başkanlığı yaptığı dönemle ilgili araştırma yapıldığını doğruladı. İmamoğlu, hakkında inceleme yapan İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilmiş heyetin başına, daha önce AK Parti’den vekil adayı olmuş bir ismin getirildiğini belirtti. İmamoğlu şunları söyledi:

“Beylikdüzü Belediyesi’ni inceleyeceksiniz. Ben yılda iki defa röntgen çektiren birisiyim. Benim ile ilgili kararlar verilmiştir. Yapılan işlem siyasidir. Oraya gönderilen kişi siyasidir. Seçime kadar yetişsin çabası içinde. Acele etmesin. Beş yıl inceleyebilirler. Terör örgütlerine karşı tutum ve tavırda ben kendimi herkesten daha vatansever görüyorum. Başkaları da kendini öyle görebilir. Benimle ilgili terörle ilişkilendirilen sözler hadsizliktir, kınanması gerekir. Kötü söz söyleyene aittir.” 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.