İmamoğlu: Bakanlara sesleniyorum, işinize bakın

İmamoğlu: Bakanlara sesleniyorum, işinize bakın

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, "Bu ülkenin atanmış bakanlarına sesleniyorum: İşinize bakın. Bakın bu kardeşiniz gelecek, bakanlıklarda işimiz olacak" dedi. Yıldırım, ülkenin sorunlarını birlikte çözeceklerini söyledi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Güngören ilçesindeki Haznedar Meydanı’nda miting yaptı.

LGS sınavına girecek öğrencilere başarılar dileyen İmamoğlu, “Çocuklarınızı sakın üzmeyin, sırtlarını sıvazlayın. Çocuklara, ‘Ekrem Abiniz ‘Her şey çok güzel olacak’ dedi, deyin. Onlarla bu şehre değer katacağımızı biliyoruz” şeklinde konuştu.

‘SÖZ VERİYORUM KARDEŞİMLE, DAMADIMLA, ÇOCUKLARIMLA ÇALIŞMAYACAĞIM’

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın açıklamasına yanıt veren İmamoğlu, şunları söyledi:

“1-2 gün önce bir konuşma yaptı rakibimiz. Dedi ki ‘Türkiye’de siyasi kadro yok. Sadece bizde kadro var.’ Onlarda nasıl bir kadro varsa, aynı isimler dolaşıp duruyor. Bir bakıyorsunuz belediye başkanı, yetmedi orada aday. Aynı şeyi kendi de yaşıyor. Zannediyor ki, sadece kadro onların partilerinde var. Niye biliyor musunuz? Halktan uzaklaştılar. Ben de diyorum ki, Bizim İstanbul’da tam 16 milyon kadromuz var. Bu ülkenin ve şehrin pırıl pırıl gençleri var, yetişmiş insanları, akademisyenleri var. Size söz veriyorum, kardeşimle, damadımla, kızımla, oğlumla çalışmayacağım. Onlar işine baksın. Ben, 16 milyon insanımla çalışacağım.”

‘KADIN DEVRİMİ YAPACAĞIZ’

Ücretsiz kreş açma vaadinde bulunan İmamoğlu, “Kadınlar, hayata katılacaklar. Kadın üretemezse, toplum üretemez. Kadın devrimi yapacağız. Kadınlar, hayatın içinde ve morali yüksek olursa, güzel nesiller teminat altında olur. Her konuda seferberlik ilan edeceğiz. Yoksullukla mücadele edeceğiz. Bu şehrin mazlumu, fakiri olmayacak” dedi.

‘GÜZEL KONUŞ BE KARDEŞİM’

Seçim çalışması boyunca kimseye hakaret etmediğini belirten İmamoğlu, şöyle devam etti:

“Bundan sonra da etmeyeceğim. Niye biliyor musunuz? Eve gidince o mini minnacık kızımın yüzüne bakabileyim diye. Bu kötü söz konuşan, bağırıp, çağıran siyasiler var ya; sosyal medyada izlenme oranlarını istedim. Bizleri 200 bin insan izliyor. Onları da bayağı izleyenler var, 150-200 kişi. Dinlenmiyorlar. Güzel konuş be kardeşim. Bu ülkenin atanmış bakanlarına sesleniyorum: İşinize bakın. Bakın bu kardeşiniz gelecek, bakanlıklarda işimiz olacak. Beraber bu ülkenin sorunlarını çözeceğiz. İşinizi kolaylaştıracağız. Ama yok, ‘Sen başka partilisin, ben sizin işinizi yapmam’ derseniz, çıkacağım aynı böyle milletin huzurunda diyeceğim ki ‘Şu bakan, sizin işinizi yapmadı.’ Bile bile işi engelleyen, işe mani olan kim olursa millete havale edeceğim. Bunu bilesiniz.” 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.