İliş ailesinin acı günü: Taziye kurulmayacak

İliş ailesinin acı günü: Taziye kurulmayacak

Yüksekova'ya bağlı Onbaşılar (Hirmîn) Köyü Çobanpınar (Wargenima)mezrasında yaşayan Kahraman İliş hayatını kaybetti. Aile, virüs nedeniyle taziye kurulmayacağını duyurdu.

İlçenin Onbaşılar (Hirmîn) Köyü Çobanpınar (Wargenima) mezrasında yaşayan İliş ailesinin büyüklerinden Kahraman İliş, bir süredir Van'da tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybetti. Onbaşılar mezrasında toprağa verilen İliş'in yakınları, ülke genelinde koronavirüs nedeniyle alınan tedbirler kapsamında köyde kadın ve erkekler için herhangi bir taziye kurmayacaklarını duyurdu.

İliş ailesi tarafından yapılan açıklama şöyle:

"Ülke genelinde koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararlar doğrultusunda tüm taziyeler iptal edilmiştir. Bu nedenle İliş ailesi olarak aile ferdimiz Kahraman İliş için kadın ve erkekler için herhangi bir taziye kurulmayacaktır. Bu acılı günümüzde yanımızda olmak isteyen tüm eş, dost ve akrabalarımıza teşekkür ederiz. Aile irtibat no: +905435964780"

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.