İki belediye başkanı görevlerinden uzaklaştırıldı

İki belediye başkanı görevlerinden uzaklaştırıldı

Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'ın görevlerine son verildi. İçişleri Bakanlığı'ndan gelen açıklamaya göre haklarında soruşturma yürütülen iki belediye başkanı soruşturmanın selameti açısından görevden alındı.

AK Partili Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük ile AK Partili Ordu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar görevden uzaklaştırıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada “Haklarında yürütülen soruşturmanın selameti açısından Kahramanmaraş Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük ile Ordu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar görevlerinden uzaklaştırılmışlardır” ifadeleri yer aldı.

Açıklamada görevden uzaklaştırma sebebi olarak ‘Haklarında yürütülen soruşturmalar’ gösterildi.

Durmuş Küçük, 7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimlerinde parti çalışmalarına kasıtlı olarak katılmadığı ve AK Parti ilkeleri ile bağdaşmayan tutum ve davranışlar sergilediğinden tedbirli olarak partiden kesin ihracı için Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edilmiş, ihraç edilmişti

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.