İdlib mesajı: Barış sesimizi yükseltelim

İdlib mesajı: Barış sesimizi yükseltelim

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İdlip'te yaşanan saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Demirtaş, "Savaş çığlıklarını değil, barış sesimizi yükseltelim" dedi.

 Edirne Cezaevi’nde tutulan HDP’nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Suriye’nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında 33 askerin hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Demirtaş Twitter hesabından paylaştığı mesajında, “İdlib’deki saldırıda yaşamını yitiren güvenlik personellerine Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyor, acılarını, üzüntülerini yürekten paylaşıyorum. İçerde ve dışarda sürdürülen savaş, çatışma, gerilim politikalarının daha fazla yıkıma ve acıya yol açmamasını diliyorum. Her koşulda barışı, diyalogla sorunların çözümünü savunmak en onurlu, erdemli tutumdur. Savaş çığlıklarını değil, barış sesimizi yükseltelim” ifadelerini kullandı. 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.