İddia: Elitaş'a '2.5' faturası kesildi

İddia: Elitaş'a '2.5' faturası kesildi

AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş'ın MHP ile ilgili ittifaka yönelik olarak seçim döneminde, "Yüzde 2.5’lik parti kuyruğumuza takıldı" dediği ve bu yüzden tekrar grup başkanvekili yapılmadığı iddia edildi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş’ın partisi tarafından yeniden grup başkanvekili yapılmamasının nedeninin, 24 Haziran seçimleri döneminde partisinin Cumhur İttifakı’ndaki ortağı MHP’ye yönelik söylediği öne sürülen sözler olduğu iddia edildi.

Cumhuriyet’ten Selda Güneysu’nun haberine göre,Elitaş’ın seçim bölgesi olan Kayseri’de, MHP ile ilgili ittifaka yönelik seçmenlere, “Yüzde 2.5’lik parti kuyruğumuza takıldı” dediği iddia edildi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de Kayseri’deki il istişare toplantısı kapsamında AK Parti’nin milletvekili adaylarına yönelik, “MHP ile oynamaya kalkmayın” sözlerinin altında, AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş ile birlikte Elitaş’ı da kast ettiği ileri sürülmüştü. Habere göre MHP kulislerinde, Elitaş’ın yeniden grup başkanvekili olarak gösterilmemesi, ‘AK Parti  gereğini yaptı’ şeklinde yorumlandı. (Kaynak)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.