Çukurca'daki festival için Hakkari'ye gelen Süleyman Soylu Yüksekova'daydı

Çukurca'daki festival için Hakkari'ye gelen Süleyman Soylu Yüksekova'daydı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Çukurca'da bu yıl ikincisi düzenlenen 'Foto Safari ve Doğa Sporları Festivali'ne katılmak üzere Yüksekova'ya geldi.

Ömer Oğuz'un haberi

Çukurca'da yapılan festivale katılmak üzere gelen Bakan Soylu ve beraberindekileri, Selahaddin Eyyübi Havalimanı'nda Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Yüksekova Kaymakamı Ramazan Kendüzler, Ak Parti Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Esendere Beldiye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Büyükçiftlik Belde Belediye Başkanı Rüştü Zeydan, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar ve Ak Parti Yüksekova İlçe Başkanı Naci Bilici karşıladı.

Bakan Soylu ile Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan burada yapılan karşılama sonrası beraberlerindeki gazeteciler Ahmet Hakan, Nazlı Çelik, Fatih Altaylı ve Çetiner Çetin ile birlikte Yüksekova ilçe merkezine geçti.

Bakan Soylu ve gazeteciler, ilçe merkezindeki esnafı ziyarete edip bir süre sohbet etti. Bakan Soylu ve beraberindekiler daha sonra helikopterle festivalin yapıldığı Çukurca'ya geçti. Bakan Soylu ve beraberindekiler, bugün Çukurca'da 'Foto Safari ve Doğa Sporları Festivali' kapsamında bisiklet yarışları, paintball Türkiye turnuvasının açılış, kano ve rafting, zipline gösterisi, Fransız Dağcı Jean Françoıs Mercıer'in tırmanış gösterisi, offroad yarışları gibi etkinliklere katılıp, tarihi değirmenleri ziyaret edecek.

s1-142.jpg

s2-112.jpg

s3-072.jpg

s4-039.jpg

s5-020.jpg

s6-010.jpg

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum