İBB binasında İmamoğlu pankartı

İBB binasında İmamoğlu pankartı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li meclis üyelerinden Nadir Ataman, belediye binasına yerel seçimleri kazanan Ekrem İmamoğlu'nun pankartını astı.

CHP İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde eylem yaptı. Seçim sonuçlarına itiraz eden AK Parti’yi İBB binasında Ekrem İmamoğlu pankartı açarak protesto eden Ataman, “Kaybetmelerine rağmen her yere ‘Kazandık’ afişleri asanlara karşı seçimin gerçek kazananı İmamoğlu’nu İBB binasından ilan ediyorum” dedi.

‘KAZANMIŞ PANKART ASIYORLAR AMA…’

Sözcü gazetesinin haberine göre CHP’li Ataman, İstanbul Saraçhane’deki İBB binasına ‘Milletin İradesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ yazılı bir pankart astı. Ataman “Kaybetmelerine rağmen kazanmış gibi İstanbul’un cadde ve sokaklarına afiş, pankart asıyor. Ben seçimin kazananı Ekrem İmamoğlu’nu büyükşehir binasında ilan etmek istedim. AKP ayak oyunlarıyla İstanbul’da milletin iradesini değiştirmeye çalışmak yerine, seçimin sonucunu kabullenmeli, demokrasiye olan bağlılığını ilan etmelidir. Mazbatayı millet verdi, AKP seçim kurulları, hakimler, YSK, Anadolu Ajansı eliyle milletin iradesini yok saymak için uğraşıyor” ifadelerini kullandı. (Sözcü)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.