Hürriyet'ten Hande Fırat açıklaması

Hürriyet'ten Hande Fırat açıklaması

Hürriyet gazetesi, Ankara Temsilciliği görevine Hande Fırat'ın getirildiğini açıkladı. Deniz Zeyrek ise, gazetedeki yazılarına devam edecek.

Hürriyet gazetesi Ankara Temsilciliği’ne, Deniz Zeyrek’in yerine Hande Fırat getirildi.

Hürriyet gazetenin açıklamasına göre, Doğan TV Ankara Temsilcisi Hande Fırat, gazetenin Ankara temsilciliği görevini yürütecek. 3 yıldır Ankara temsilliği görevinde olan Deniz Zeyrek ise, gazetedeki yazılarına devam edecek.

Görev değişikliği Hürriyet’in Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin’in düzenlediği toplantı ile yapıldı.

Deniz Zeyrek’in Hürriyet’e önemli katkıları olduğunu söyleyen Ergin,“Kendisine bu süre içinde ortaya koyduğu başarılı mesai için teşekkür ediyorum. Deniz Zeyrek, gazetemize katkılarını yeni dönemde yazar olarak sürdürecek. Hande Fırat, Türkiye’de televizyon gazeteciliğinin en önemli isimlerinden biri. Mesleki birikimiyle, çalışkanlığı, girişkenliği, atak gazeteciliği ile başarısını kanıtlamış bir meslektaşımız. Hande’nin, Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi olarak başarılarını sürdüreceğine güvenimiz tamdır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.