Hürriyet'e 'Karargah rahatsız' ültimatomu

Hürriyet'e 'Karargah rahatsız' ültimatomu

Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı'nın Fikret Bila'nın genel yayın yönetmenliğine getirilişi sırasında 'Karargah rahatsız' manşeti konusunda çalışanlara uyarıda bulunduğu öğrenildi.

Hürriyet gazetesinde yaşanan Genel Yayın Yönetmenliği devri sırasında patronajdan ‘Karargah rahatsız’ ültimatomu geldiği öğrenildi.

Medyaradar’da yer alan habere göre, gazete çalışanlarının katıldığı toplantıda ‘Karargah rahatsız’ manşetini hatırlatan Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, “bundan sonra bu hataların olmamasını istiyorum” dedi.

“Bu kolay bir pozisyon değil. Yaptığımız işi çok dikkatli yapmalıyız. Kılı kırk yarmalıyız” diyen Sabancı’nın şöyle konuştuğu belirtiliyor, “Maalesef geçen Cumartesi yayınlanan bir haberimizde bir yol kazasıyla karşılaştık. Genelkurmay Başkanlığı’nın verdiği bilgilere dayanılarak yapılmış bir haber, editoryal bir hata sonucu yanlış başlıkla yayınlandı. Bu tür hataların olmaması için ne gerekiyorsa yapmamız lazım. Bu, herkesin sorumluluğu. Bunun gerektirdiği sorumluluğu da özeni, dikkati de sayfalarımıza yansıtmalısınız. Bundan sonra bu tür hataların olmamasını istiyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.