Hulusi Akar, CHP ve MHP'yi ziyaret etti

Hulusi Akar, CHP ve MHP'yi ziyaret etti

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yeni askerlik kanununu görüşmek için CHP ve MHP'yi ziyaret etti. Akar, daha sonra İYİ Parti grubuyla görüşecek.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yeni askerlik kanun teklifini görüşmek için CHP, MHP ve İYİ Parti’yi ziyaret ediyor.

Akar’ın ilk adresi CHP Meclis Grubu oldu. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş ile AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal ile birlikte gelen Akar’ı CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç karşıladı. CHP heyetinde Meclis Milli Savunma Komisyonu üyeleri İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar yer aldı.

‘TEKLİFTE DEĞİŞİKLİK YAPILMAYACAK’

Basına kapalı gerçekleştirilen ziyaret 1,5 saat sürdü. Görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hulusi Akar, “Gerekli görüşmeleri yaptık, gerekli bilgileri verdik arkadaşlarımıza. Sorularını aldık” dedi. Kanun teklifinde değişiklik yapılıp yapılmayacağına dair soruya Akar, “Hayır. Gerekli çalışmalar yapılıyor, herhangi bir sorun yok” şeklinde yanıt verdi.

CHP’nin ardından MHP grubunu ziyaret eden Akar’ı, MHP Grup Başkanvekilleri Erkan Akçay ve Muhammed Levent Bülbül ile görüşmesine başladı.

Akar, MHP’nin ardından İYİ Parti grubunu ziyaret edecek. (DUVAR)

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.