Hozan Beşir Yüksekova'da sevenleri ile buluştu

Hozan Beşir Yüksekova'da sevenleri ile buluştu

Hozan Beşir, Yüksekova'da sahne alarak, sevenleri ile buluştu.

Şarkılara kattığı farklı yorumu ile kendine özgü bir hayran kitlesi olan Hozan Beşir Chef Cofee House'de hayranları ile buluştu.

Hozan Beşir yüzlerce hayranına keyifli dakikalar yaşattı. Türkçe ve Kürtçe şarkılar seslendiren ses sanatçısı Hozan Beşir, gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde en güzel türkülerini söyledi. Chef Cofee House Sahibi Yıldırım Buldan, "Bu etkinliklerimiz sürecek. Hozan Beşir Yüksekova'da seviliyor. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi. 

Program sonrası Yüksekova Haber Portalı muhabirine açıklama yapan Hozan Beşir, "Yüksekova'da ikinci sahne alışım. Gever'de bu etkinlikler olmalı. Sadece Hozan Beşir değil diğer arkadaşlarımızda sahne almalı. Sanatın kültürel ve politik anlamda Yüksekova'ya bişeyler katacağına inanıyorum. Savaşı bile bitirebilecek şeyin yegane sanat olduğuna inanıyorum. O yüzden daha fazla önem verilmeli" dedi. 

hozan-besir2.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum