Heyelan yolu kapattı

Heyelan yolu kapattı

Yüksekova-Hakkari karayolunun Yeni Köprü mevkiinde yağış nedeniyle yola heyelan indi. Karayolu yaklaşık 1 saat boyunca trafiğe kapandı.

Hakkari merkez ve ilçelerinde günlerdir etkisini gösteren sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Yollara inen heyelanlar nedeniyle merkez ve ilçeler arası karayolları zaman zaman trafiğe kapanıyor.

Akşam saatlerinde Yüksekova-Yeniköprü karayolunun Tünel mevkiinde heyelan nedeniyle yola inen kayalar yolu trafiğe kapattı. Yüzlerce araç yaklaşık 1 saat boyunca yolda mahsur kaldı.

Yolun kapanması üzerine Karayolları ve İl Özel İdaresine bağlı ekipler olay yerine geçerek yaklaşık yarım saatlik bir çalışmayla yolu trafiğe açtı.

YÜKSEKOVA - ESENDERE KARAYOLU KAPANDI

Öte yandan Yüksekova-Esendere karayolunun Ovaiçi Köyü mevkiinde de yola inen heyelan nedeniyle Uluslararası yol ulaşıma kapandı. Yolun kapanması nedeniyle aralarında yük taşıyan tırların da olduğu yüzlerce araç mahsur kaldı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.