Hesap kavgasında iki kişi öldü

Hesap kavgasında iki kişi öldü

Gaziantep'te hesap kavgasında silah ve bıçaklar kullanıldı. Kavgada iki kişi yaşamını yitirdi.

Gaziantep’te bir lokantada hesap anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada ölenlerin sayısı 2’ye yükseldi.

Olay, dün gece geç saatlerde Türkmenler Caddesi’nde meydana geldi. Suriyeliler’in işlettiği bir lokantada yemek yiyen Suriyeli grup, gelen hesaba itiraz etti. İşyeri çalışanları ile müşteriler arasında başlayan tartışma büyüyerek, av tüfeği, tabanca ve bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen av tüfeğinden çıkan saçmalar, işyeri çalışanı 28 yaşındaki Muhammed Osman ve isimleri öğrenilemeyen 2 Suriyeli ile o sırada olay yerinden geçen Türkiye vatandaşı İbrahim Tekin’e isabet etti. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Muhammed Osman’ın öldüğü belirlenirken, 3 yaralı Dr. Ersin Arslan Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı. Olaya karıştığı belirlenen 2 Suriyeli ise polis tarafından gözaltına alındı.

Olay saatinde bir akrabasının düğününden dönen ve eşini eve bıraktıktan sonra olayın yaşandığı lokantaya yemek almaya geldiği sırada yaralanan İbrahim Tekin, bu sabah tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.