'Her darp eden alınırsa dışarıda adam kalmaz!'

'Her darp eden alınırsa dışarıda adam kalmaz!'

Bingöl'ün Yedisu Yağmurpınar (Angex) köyünde yaşayan kızını ziyarete giden Şerefnaz Göze'nin damadı Mehmet Bodur tarafından darp edildiği iddia edildi.

İZMİR - Bingöl'ün Yedisu Yağmurpınar (Angex) köyünde yaşayan kızını ziyarete giden Şerefnaz Göze, damadı Mehmet Bodur tarafından darp edilerek hastaneye kaldırıldı. Kızının doğum yapmasının ardından yanına giden anne Göze, kızının kendisiyle birlikte getirmeyi istediğini ve konuyu damadının ailesiyle paylaşmasının ardından en başta olumlu baktıklarını belirtti. Kızının çantasını hazırlamasının ardından tam gidecekleri sırada damadının silahın dipçik kısmıyla yüzüne vurduğunu anlatan Göze, ardından bayıldığını ve hastaneden uyandığını söyledi. Hastanede ifadesini verdiği sırada kendinde olmadığına söyleyen Göze, ifadesinde damadının kendisini darp ettiğini söylediğini anlattı. 

'Yüzümün halini gördüler'

Damadından şikayetçi olduğunu belirten Göze, Yedisu İlçe Jandarma Karakolu'nda kendisine "Ameliyatından sonra gerekeni yapacağız. Şimdilik hiç bir şey yapamayız. Şimdi yüzünde ne var ne yok bilmiyoruz" dendiğine dikkat çekti. Göze, "Damadımın kardeşi köyde korucudur, ondan dolayı onları korudular. Karakolda anlattım, yüzümün halini gördüler, hiç bir şey yapmadılar. Bana 'biz herkesi içeriye alırsak dışarıda adam kalmaz, ancak 2, 3 ay sonra bir şeyler yaparız' dediler. Ben yüzümden oldum ama kimse cezasını çekmiyor. Ömür boyu sakat kaldım" diye belirtti. 

'Herkesi alsak dışarıda adam kalmaz'

Olayın yaşanmasının ardından kendisine haber verildiğini ve haberi aldıktan sonra eşinin yanına gittiğini ifade eden Ali Göze, Yedisu İlçe Karakolu'nda ifadelerini verdiklerini belirtti. Şikayet ettikleri sırada damadının kendisini şikayet ettiğini öğrendiğini belirten Göze, "Damadıma telefonda sözde hakaret etmişim. Bende onlara 'telefon konuşmalarımızı dinleyebilirsiniz, eşimi bu hale getirmişler sizde hiç bir şey yapmıyorsunuz' dedim. Bana 'herkesi alsak dışarıda adam kalmaz' dedi" diye belirtti. Olayın üzerinden 20 gün geçmesine rağmen eşinin yüzündeki darp izlerinin geçmediğini ifade eden Göze, damadından şikayetçi olabilmeleri için raporun beklendiğini söyledi. 

Yedisu İlçe Jandarma Karakolu'nda görevli olan ve ismini vermek istemeyen yüzbaşı rütbeli asker ise, Mehmet Bodur'un ifadesinin alındığını, ancak Şerefnaz Göze'nin ölüm tehlikesinen olmadığı göz önünde bulundurularak Bodur'un serbest bırakıldığını söyledi. Askeri yetkili soruşturmanın ise şu anda Karlıova Cumhuriyet Savcılığı'nda olduğunu belirtti.

HANDAN TUFAN - DİHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.